Kopen of Verkopen? Kom direct langs

bij een van onze kantoren

Platina verpanden

Wilt u uw platina verpanden? Dat kan bij ons! Verpand uw platina aan ons in welke vorm dan ook. Verpanden in platina is eigenlijk een lening verkrijgen op basis van een onderpand, het betreffende onderpand is in dit geval de platina die u aan ons heeft uitgeleend. Zodra u uw platina bij ons inlevert taxeren wij uw platina objecten en op basis van deze taxatie ontvangt u een vergoeding. Het maakt overigens niet uit in welke toestand uw platina verkeerd, een baar of verwerkt in een juweel, u kunt het bij ons laten verpanden.

Platina verpanden of met een ander woord belenen biedt u voordelen ten opzichte van slechts verkopen. Bij verpanden behoud u namelijk het recht om binnen vastgestelde tijd het door u beleende stuk terug te kopen. Heeft u bijvoorbeeld een sieraad die u eigenlijk niet weg wilt doen maar u heeft tijdelijk extra liquide middelen nodig? Beleen het, ontvang een bedrag en koop het sieraad op een geschikter moment terug. Een bijkomend voordeel is dat u geen kredietcheck behoeft omdat u hiervoor al een waardevol stuk als onderpand heeft uitgegeven.

Bent u dus op zoek naar liquide middelen en heeft u waardevolle objecten die u tijdelijk niet nodig heeft? Beleen ze bij Platinaprijs en kom langs bij een van de 50 locaties in Nederland.

 

 

Zoek uw Platina kantoor

Meer dan 50 locaties door heel Nederland.

Zoek uw Zilver kantoor

Meer dan 50 locaties door heel Nederland.

© Copyright platinaprijs.nl 2008-2021 - Alle rechten voorbehouden

Links & Disclaimer

Platinaprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.