Kopen of Verkopen? Kom direct langs

bij een van onze kantoren

Platina kopen

Bij platinaprijs kunt u terecht voor alles wat met platina te maken heeft. Achter platinaprijs gaat ruim 25 jaar ervaring schuil op het gebied van edelmetalen. De familie De Ruiter staat achter het roer van Goudprijs BV die zijn wortels heeft in Klaaswaal. Platinaprijs maakt deel uit van deze onderneming. Doordat wij de edelmetaal markt al lange tijd bedienen hebben we ontzettend veel ervaring op kunnen doen op dit vlak, iets waarmee we u graag mee van dienst willen en kunnen zijn. Wij zetten onze klanten altijd op de eerste plaats waardoor u bent verzekert van een serieuze omgang.

U kunt bij ons terecht voor uw platina in –en verkoop. Wij kopen dan ook graag platina van u naast verkoop. Op ons kantoor kunt u altijd langskomen voor een vrijblijvende taxatie van uw platina. Op basis van die taxatie zullen wij een reeel bod uitbrengen. Wij accepteren uw platina in alle vormen, kettingen en ringen, het is allemaal mogelijk. Naast platina kunt u ook terecht voor andere edelmetalen.

Op deze website kunt u alles vinden met betrekking tot platina in –en verkoop. U kunt ons bezoeken op onze kantoren maar bellen naar 0186-571366 kan ook. Wij staan u graag te woord.

Zoek uw Platina kantoor

Meer dan 50 locaties door heel Nederland.

Zoek uw Zilver kantoor

Meer dan 50 locaties door heel Nederland.

© Copyright platinaprijs.nl 2008-2021 - Alle rechten voorbehouden

Links & Disclaimer

Platinaprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.