Amstelveen

Amstelveen

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinakoers. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Rembrandtweg 55
1181 GE Amstelveen
Tel. 020 3080064
amstelveen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Gratis taxatie van uw goud

Onze deskundige en ervaren taxateurs bepalen gratis en vrijblijvend de waarde van uw gouden bezittingen. Dat kunnen gouden sieraden uit een erfenis zijn, of oude of kapotte sieraden. Maar ook gouden munten of goudbaren. Ook als u twijfelt of uw spullen wel echt van goud zijn, is onze gratis taxatie een verstandige zet. De taxateur beoordeelt uw kostbaarheden in een discrete ruimte. Daar bent u natuurlijk zelf bij aanwezig.

Vrijblijvend aanbod

Bij de taxatie ontvangt u van ons een vrijblijvend aanbod voor uw goud. We bieden een reële prijs voor uw kostbaarheden, gebaseerd op de actuele handelswaarde. Is alles naar tevredenheid? Dan kopen we uw goud graag van u in.

Contant geld voor uw goud

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor, dan betalen we u direct uit. Dat kan in contante betaling (grote bedragen allen in overleg) of via een overschrijving per bank. Aan u de keuze.

Kantoor Amstelveen uitstekend bereikbaar

Goudwisselkantoor Amstelveen is in het centrum gevestigd, aan de Rembrandtweg 55. Dat is op de hoek van de winkelpromenade met o.a. de C&A. U kunt uw auto op loopafstand parkeren langs de Rembrandtweg of op de parkeerterreinen ‘Galerij’ of ‘Nieuw Loopveld’. Reist u met het openbaar vervoer? Het busstation is op 5 min. loopafstand van ons kantoor. Tramhalte Amstelveen Stadshart is ca. 7 min lopen.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke soorten goud kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen?

Goud is in veel voorwerpen verwerkt. Het komt het meeste voor in de vorm van sieraden, munten en goudbaren. Bij Goudwisselkantoor kunt u nog veel meer soorten (oud) goud verkopen. Wij kopen:

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlandse familieonderneming, met meer dan [locations_rounded] vestigingen in België, Nederland en Duitsland. Naast het verkopen van uw goud kunt u bij ons ook terecht met zilver, munten, bankbiljetten, merkhorloges en diamanten. Neem deze dus zeker mee bij uw bezoek. Met ruim [years_of_experience] jaar ervaring in huis zijn wij de specialist voor de inkoop van goud en andere waardevolle objecten.

7 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

1.    Een Goudwisselkantoor in uw eigen plaats/regio
2.    Gratis taxatie van uw voorwerpen
3.    Discrete behandeling
4.    Een correcte prijs voor uw goud
5.    Meteen uitbetaling: contant of per bank
6.    Geen afspraak nodig: u stapt gewoon binnen
7.    Ook inkoop van zilver, munten en horloges

Uw goud verkopen in Amstelveen? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Amstelveen. Ook als u in Amsterdam-Zuidoost, Buitenveldert of Ouderkerk aan de Amstel woont is ons kantoor gemakkelijk bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!