Antwerpen-Elisabethlaan

Antwerpen-Elisabethlaan

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinakoers. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Elisabethlaan 4
2600 Antwerpen-Elisabethlaan
Tel. 0032 32 81 16 11
antwerpen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring

Goudwisselkantoor Antwerpen – Elisabethlaan biedt u meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. Want heeft u naast oude sieraden ook nog munten en bankbiljetten? Dan kunt u met al uw voorwerpen terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

Dus heeft u nog oude of ongebruikte sieraden liggen? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Kom dan naar ons Goudwisselkantoor aan de Elisabethlaan 4. We ontvangen u in een discreet kantoor waar we u persoonlijk helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.

Kantoor Antwerpen – Elisabethlaan uitstekend bereikbaar

Het Goudwisselkantoor Antwerpen – Elisabethlaan is direct gesitueerd naast de doorgaande Grotesteenweg (N1) aan Elisabethlaan 4. Daardoor is het uitstekend bereikbaar. U kunt de auto gratis parkeren naast/achter het appartementencomplex aan de Elisabethlaan. Hier heeft Goudwisselkantoor een eigen bovengrondse parking

Reist u met het openbaar vervoer? Tramhalte Berchem Koninklijkelaan is op ca. 3 min. loopafstand van ons kantoor. Tramlijn 7 en 15 stoppen hier.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in België, Nederland en Duitsland. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in een van onze locaties. Zowel de vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Antwerpen-Berchem of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Antwerpen – Elisabethlaan.