Breukelen

Breukelen

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Straatweg 82
3621 BS Breukelen
Tel. 088 - 102 10 06
breukelen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: Gesloten
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
Ma: 13:30 - 16:00 uur
Di: Gesloten
Wo: Gesloten
Do: Gesloten

Altijd dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen. Natuurlijk met dezelfde service en mogelijkheden als in onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen regelt u het allemaal. 

Is vervoer voor u toch een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ruim [years_of_experience] jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Breukelen biedt u meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. En daar profiteert u van. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten en bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur laat u graag zien wat mogelijk is bij uw wensen.

Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste. 

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland, België en Duitsland. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Breukelen of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen.