Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinakoers. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Bermweg 65
2906LB Capelle aan den IJssel
Tel. 010-3020105
capelleaandenijssel@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: gesloten
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur

Wat kan ik verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kan u terecht met verschillende soorten edelmetalen. Denk hierbij aan goud, zilver, platina en palladium. Ook kan u terecht voor het verkopen van uw sieraden zoals horloges, ringen, kettingen en broches. Bent u verzamelaar van bijvoorbeeld munten of andere verzamelobjecten? Vaak kan u hiermee ook terecht bij Goudwisselkantoor. Heeft u andere voorwerpen en twijfelt u of u deze kan verkopen? Neem dan contact op.

Verkopen bij Goudwisselkantoor is erg eenvoudig

Gouden voorwerpen verkopen is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid. Daarom leggen we graag uit hoe een taxatie bij Goudwisselkantoor werkt. Wanneer u binnen loopt bij Goudwisselkantoor, wordt u begroet door onze erkende taxateur. Deze zal uw goederen taxeren en u hier tijdens het proces ook alles over vertellen. Uiteraard ben u hier zelf bij en krijgt u ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Na de taxatie ontvangt u direct een bod en besluit u deze te accepteren, wordt u direct uitbetaald. U kiest zelf of dit contant of per bank is. Zo eenvoudig is het verkopen van uw goederen bij Goudwisselkantoor.

Goudwisselkantoor Capelle aan den IJssel is goed bereikbaar

U vindt Goudwisselkantoor Capelle aan den IJssel aan de Bermweg 65. Door de centrale ligging is de Bermweg goed bereikbaar met zowel auto, fiets als openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. U kan aan de Bermweg zelf parkeren of bij drukte ervoor kiezen om in de Fresiestraat te parkeren. Gaat u liever met het openbaar vervoer? Bus 605 stopt op slechts twee minuten lopen bij halte Goudenregenstraat. U kunt er ook voor kiezen om de metro te pakken naar halte Capelle centrum en vanaf daar te lopen richting de Bermweg.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

> Plan uw route

Persoonlijke aanpak

Bij Goudwisselkantoor hebben we een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk dat onze taxateurs ruim de tijd nemen en al uw vragen voor u beantwoorden. Op deze manier weet u namelijk zeker dat u met een gerust hart uw goud, sieraden of andere goederen kan verkopen. Natuurlijk vindt de taxatie en de eventuele uitbetaling ook altijd plaats in een discrete ruimte. Op deze manier garanderen we uw privacy.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is al meer dan [years_of_experience] jaar actief bij de inkoop en verkoop van goud, edelmetalen en andere verzamelobjecten. Door deze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van edelmetalen waardoor we u een reële prijs voor uw goederen kunnen bieden. Met meer dan [locations_rounded] locaties door heel Nederland, België en Duitsland zit er ook altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.