Charleroi

Charleroi

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Rue de Mons 4
6000 Charleroi
Tel. 0032 71 - 32 37 06
charleroi@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Waarom uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor?

Het verkopen van goud zal voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid zijn. Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat. Daarom vinden we het persoonlijke contact met onze klanten belangrijk. Geen ongemakkelijk loket, maar een vaste taxateur die u helpt bij het verkopen van uw goud.

We zijn een familiebedrijf met meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. Al meer dan [years_of_experience] jaar zijn we actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dankzij onze brede kennis en ervaring kunt u bij ons terecht voor deskundig en vrijblijvend advies, taxaties en het verkopen van uw goud.

Wat voor goud kunt u verkopen bij Goudwisselkantoor Charleroi?

Goud bestaat in veel verschillende verschijningsvormen. De meest bekende zijn wel gouden sieraden, gouden munten en goudstaven. Bij Goudwisselkantoor in Charleroi kunt u terecht met:

  • Gouden sieraden (heel en defect)
  • Antiek goud
  • Gouden horloges
  • Goudstaven
  • Gouden munten
  • Tandengoud
  • Industrieel goud
  • Goud van stans- en gietresten
  • Etc.

Kortom: met alle vormen van edelmetalen en andere kostbaarheden kunt u bij ons terecht. En dat al vanaf een enkele (defecte) gouden ring of oorbel. Twijfelt u of het voorwerp wat u heeft wel van echt goud is? De taxateur van Goudwisselkantoor Charleroi kan dat gemakkelijk voor u beoordelen. Kom daarom gerust langs voor een gratis taxatie.

Hoe werkt Goudwisselkantoor Charleroi?

Goudwisselkantoor maakt goud verkopen in Charleroi heel gemakkelijk. U kunt er de gehele week terecht voor het verkopen van uw goud, gouden sieraden, munten en goudstaven. De taxateur ontvangt u persoonlijk en taxeert uw kostbaarheden in een discrete ruimte. U bent zelf bij de taxatie aanwezig, zodat u alles met eigen ogen kunt volgen. Is alles naar tevredenheid? Dan kunt u het goud direct verkopen.  

Geld voor uw goud

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Charleroi is niet alleen eenvoudig. Het levert ook direct resultaat op! Verkoopt u uw goud, dan betalen we u direct uit.

U kunt zonder afspraak terecht

Goudwisselkantoor Charleroi is geopend van maandag t/m zaterdag. U kunt deze dagen zonder afspraak binnenstappen om uw goud te verkopen. Een afspraak is natuurlijk wel mogelijk. Neemt u daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan op deze pagina direct uw afspraak in.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goudwisselkantoor Charleroi is uitstekend bereikbaar

Uw goud verkopen in Charleroi was nog nooit zo gemakkelijk. De centrale locatie van Goudwisselkantoor Charleroi is uitstekend bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich het treinstation Charleroi West en het gelijknamige metrostation. Ook de bushaltes aan de Route de Mons zijn op loopafstand. De auto parkeert u op 50 meter afstand onder het viaduct van Petite Ceinture de Charleroi. 

Vanuit Anderlues, Fontaine-l’Évêque, Courcelles en Châtelet is Goudwisselkantoor Charleroi binnen het kwartier bereikbaar met de auto. Maak gebruik van alle diensten en mogelijkheden van Goudwisselkantoor. U kunt alles rondom goud en kostbaarheden afhandelen in uw eigen regio.

Wat koopt Goudwisselkantoor Charleroi nog meer?

U kunt niet alleen goud verkopen bij Goudwisselkantoor Charleroi, maar ook zilveren voorwerpen en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Bezit u exclusieve (gouden) horloges, diamanten of edelstenen? Ook daarmee kunt u terecht bij Goudwisselkantoor. Wij adviseren u om bij uw bezoek voor uw goud deze voorwerpen ook mee te nemen. Dat is het gemak van alle kennis en ervaring onder één dak.

Kom naar Goudwisselkantoor Charleroi

Voor het verkopen van al uw goud en kostbaarheden is Goudwisselkantoor Charleroi hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.