Delft

Delft

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Papsouwselaan 293
2624 AP Delft
Tel. 015 - 256 05 05
delft@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring

Goudwisselkantoor Delft biedt u meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. Want heeft u naast oude sieraden ook nog munten of bankbiljetten? Dan kunt u met al uw voorwerpen terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

Dus heeft u nog oude of ongebruikte sieraden liggen? Wilt u uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Kom dan naar ons Goudwisselkantoor aan de Papsouwselaan 293. We ontvangen u in een discreet taxatiekantoor waar we u persoonlijk helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met locaties in Nederland, België en Duitsland. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht op meer dan [locations_rounded] locaties en is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Zowel bij onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Delft of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Delft.