Geraardsbergen

Geraardsbergen

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Grotestraat 56
9500 Geraardsbergen
Tel. 0032 - 54 895 108
geraardsbergen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:00 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

De goudinkoop specialist van Vlaanderen

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. We zijn al ruim [year_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met alle mogelijke soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen, verkopen en veilen van hun waardevolle voorwerpen. Met vestigingen in Gent, Zulte, Geraardsbergen, Aalst en Sint-Niklaas zijn we de goudinkoop specialist van Oost-Vlaanderen.

Hoe werkt goud verkopen? 

Bij uw bezoek aan ons kantoor taxeren wij uw gouden voorwerpen gratis. Zo ontdekt u eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn. Ook als u vragen hebt over de echtheid van uw bezittingen, kunt u bij ons terecht voor advies. In een discrete ruimte beoordeelt onze taxateur uw goud en stelt hij of zij de waarde ervan vast. U bent daar uiteraard zelf bij, zodat u precies kunt volgen hoe dat gebeurt.

Een goed aanbod voor uw goud

Op basis van de taxatie doet onze taxateur u een goed prijsaanbod. Dat is geheel vrijblijvend, dus er zitten geen verplichtingen aan vast. Bent u tevreden? Dan kopen wij uw goud graag van u in. 

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

U bent zonder afspraak welkom

Een afspraak maken is bij ons niet verplicht: u bent altijd welkom om uw goud in te wisselen. Van maandag tot en met zaterdag tussen half tien en vijf uur kunt u vrijblijvend bij ons binnenstappen.

U verkoopt bij ons alle soorten goud

In meer dan [locations_rounded] jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in edelmetalen. U kunt dan ook alle soorten goud bij ons verkopen. Oude sieraden, juwelen met edelstenen, sloopgoud, gouden munten en penningen, goudstaven, tandengoud, restproducten van edelsmeden en tandlaboratoria, etc.

6 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

1. Goud verkopen in uw eigen plaats / regio
2. We taxeren uw objecten gratis
3. U krijgt deskundig advies (vrijblijvend)
4. U krijgt een serieuze prijs voor uw goud
5. Geen afspraak nodig: stap gewoon binnen!
6. Al [locations_rounded] jaar specialist in edelmetalen

Kantoor Geraardsbergen is uitstekend bereikbaar

Goud verkopen in Geraardsbergen is voor alle inwoners in de regio binnen handbereik.

Als u met de auto reist, is het Goudwisselkantoor met ca. 5 minuten uit heel Geraardsbergen bereikbaar. En vanuit Brakel, Moenebroek en Galmaarden binnen het kwartier. U kunt de auto op loopafstand parkeren langs de Grotestraat of de Lessensestraat. Reist u met het openbaar vervoer, dan is halte Grotestraat op loopafstand. Hier stoppen de meeste busdiensten die Geraardsbergen passeren.

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs om uw goud te verkopen.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw goud verkopen in Geraardsbergen? Kom langs! 

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Geraardsbergen. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!