Groningen

Groningen

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Verlengde Hereweg 1
9721 AB Groningen
Tel. 050 - 52 55 441
groningen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen?

Dat goud verkopen in Groningen een eenvoudige zaak is, ervaart u bij het Goudwisselkantoor.

  • U bent de gehele week welkom.
  • Een afspraak maken is niet nodig.
  • We ontvangen u persoonlijk.
  • De taxateur beoordeelt in uw bijzijn het goud en berekent de waarde.
  • U bepaalt het vervolg. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud.
  • We betalen altijd meteen uit, contant of per bank.

> Bekijk uw route naar het Goudwisselkantoor.

Goud verkopen met discrete service

Het verkopen van gouden sieraden is voor de meeste Groningers geen alledaagse zaak. Daarom helpen we u in een discrete ruimte en niet vanachter een loket. U heeft recht op privacy en we geven graag alle aandacht aan u en uw kostbaarheden. In alle rust taxeren we uw bezittingen. Daar bent u altijd zelf bij aanwezig.

Goudspecialist dankzij [years_of_experience] jaar ervaring

Bij Goudwisselkantoor krijgen we veel soorten goud aangeboden. Meer dan bij een gemiddelde juwelier in Groningen. En dat kan ook: dankzij meer dan [years_of_experience] jaar ervaring zijn we de goudspecialist van Groningen.
 
Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud. Meest voorkomend zijn natuurlijk de gouden sieraden en juwelen: u kunt oud goud verkopen of beschadigde sieraden, maar ook nieuw, zowel met als zonder edelstenen. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Gouden Tientjes en Maple Leafs), -staven, horloges en gouden tanden of kronen. Kortom: goud verkopen in Groningen, dat doet u bij de specialist.

Meer dan alleen goudinkoop

Naast goud, zilver, horloges en diamanten, kunt u ook uw verzamelobjecten aanbieden. Zo zijn we ook al jaren een bekend adres voor munten inkoop in Groningen. Andere voorbeelden zijn:

Wilt u juist beleggingsgoud en -zilver aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor het vertrouwde adres. Tenslotte is het ook mogelijk om uw kostbaarheden verpanden, als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Uw route naar Goudwisselkantoor Groningen

Goudwisselkantoor Groningen is gevestigd in de wijk Helpman van de stad. Het kantoor is vanuit ieder deel van de stad binnen het kwartier bereikbaar met de auto. Ook vanuit Haren of Eelderwolde is het Goudwisselkantoor in ca. 10 minuten te bereiken. U kunt de auto gratis voor de deur parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Bus 50 en 51 stoppen op loopafstand bij halte Van Iddekingweg.

Plan uw route.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een enthousiast familiebedrijf, dat al ruim [years_of_experience] jaar actief is in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dat doen we in ruim [locations_rounded] locaties in Nederland, België en Duitsland.

Uw goud verkopen in Groningen? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs.