Mechelen

Mechelen

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Hendrik Speecqvest 62/02
2800 Mechelen
Tel. +32 15 48 02 06
mechelen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen in Mechelen?

Dat goud verkopen in Mechelen niet ingewikkeld hoeft te zijn, ervaart u bij Goudwisselkantoor. Als u ons kantoor aan de Hendrik Speecqvest bezoekt, ontvangt de vaste taxateur u persoonlijk. In een discrete taxatieruimte zal hij uw kostbaarheden testen en de waarde van uw goud bepalen. U bent daar zelf bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een tas koffie. Na afloop ontvangt u een ernstig prijsaanbod.

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Mechelen betekent zakendoen met een solide familiebedrijf. Kantoor Mechelen is één van de ruim [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. We zijn al meer dan [years_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel ervaring met alle soorten goud. We geven u graag deskundig advies over het verkopen van uw goud en andere kostbaarheden.

Goud verkopen in Mechelen: dit zijn uw voordelen

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Mechelen heeft vele voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Gratis taxatie en vrijblijvend advies
  • Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
  • Een afspraak maken is niet nodig
  • Discrete afhandeling voor uw privacy
  • Ruim [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen
  • U kunt ook terecht met uw verzamelobjecten

Parking, trein en bus op loopafstand

Goudwisselkantoor Mechelen is zeer goed bereikbaar. Komt u per auto naar de Hendrik Speecqvest, dan is Parking Bruul direct voor het Goudwisselkantoor. Ook met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor perfect bereikbaar. Reist u met de bus, dan stapt u voor de deur uit, bij halte Mechelen Raghenoplein. Vanaf treinstation Mechelen loopt u via de Stationsstraat in minder dan tien minuten naar het Goudwisselkantoor. Ook voor forenzen uit Antwerpen of Brussel is dat een prettige situering.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen het verkopen van uw goud in Mechelen graag binnen handbereik!

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen uw goud verkopen in Mechelen, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten in uw bezit? Deze kunt u ook bij Goudwisselkantoor Mechelen verkopen. Neemt u daarom zeker uw verzamelobjecten mee bij uw bezoek. U hoeft daarvoor niet bij verschillende firma’s langs, maar u kunt al uw kostbaarheden laten taxen en verkopen bij Goudwisselkantoor.  

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!