Oss

Oss

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Oostwal 209
5341 KM Oss
Tel. 0412 - 74 60 00
oss@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 15:00 uur

Gratis taxatie van uw goud

Kom langs bij Goudwisselkantoor Oss voor een gratis taxatie van uw gouden voorwerpen, zoals sieraden, munten of baren.. Ook als u twijfelt over de echtheid van uw object bent u welkom voor een taxatie. De taxatie vindt plaats in een discrete ruimte. U bent daar zelf bij aanwezig.

Zo verkoopt u uw goud

Op basis van de taxatie ontvangt u van ons een scherp aanbod. Dat voorstel is vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Bent u tevreden met het aanbod? Dan kopen wij uw goud graag van u in. U krijgt uw geld direct uitbetaald. Dat kan in contanten of via bankoverschrijving. Dat is snel verdiend!

7 redenen om bij Goudwisselkantoor Oss uw goud te verkopen:

1.    een ervaren Goudwisselkantoor bij u in de buurt
2.    gratis taxatie van uw objecten
3.    deskundig vrijblijvend advies
4.    een correcte prijs voor uw goud
5.    directe uitbetaling: contant of per overschrijving
6.    geen afspraak nodig: stap gewoon binnen
7.    al [years_of_experience] jaar specialist in edelmetalen

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van goud is meestal geen alledaagse zaak. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

Meer dan goud verkopen

Goudwisselkantoor is een familieonderneming, met meer dan [locations_rounded] vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Naast het verkopen van uw goud kunt u bij ons ook zilver, munten, collecties en verzamelobjecten verkopen. Met ruim [years_of_experience] jaar ervaring zijn wij uw specialist om goud en andere waardevolle objecten te verkopen.

Goudwisselkantoor Oss is uitstekend bereikbaar

Goud verkopen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is onze filosofie. Het Goudwisselkantoor Oss is daarom gesitueerd in het Centrum van Oss aan de Oostwal 209. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de vestiging gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid is er aan de Kazernestraat of de parkinggarages Bergoss en Oostwal. De bushalte Oostwal is op steenworp afstand, waar diverse buslijnen stoppen. Komt u uit de regio van Oss? Ons kantoor is vanuit bijvoorbeeld Heesch, Geffen en Berghem in ca. 10 minuten bereikbaar.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw goud verkopen in Oss? Kom langs!

Benieuwd naar de waarde van úw goud? Bezoek vandaag nog ons Goudwisselkantoor in Oss. Maak een afspraak of kom gewoon langs.