Roeselare

Roeselare

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Vrouwenstraat 3
8800 Roeselare
Tel. 0032 51 - 28 02 49
roeselare@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen in Roeselare?

Voor veel mensen uit Roeselare zal het verkopen van goud geen dagelijkse bezigheid zijn. Gelukkig werkt het eenvoudig. We nodigen u uit om met uw kostbaarheden het Goudwisselkantoor op Vrouwenstraat nr. 3 te bezoeken. Onze taxateur ontvangt u persoonlijk en beoordeelt in een discrete taxatieruimte uw gouden voorwerpen. U bent daar zelf bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een kopje koffie. Na de taxatie ontvangt u een reël aanbod. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud.

Welke soorten goud kan ik verkopen?

Bij Goudwisselkantoor Roeselare krijgen we veel soorten goud aangeboden. En dat kan ook: we zijn de specialist in het aankopen van (oud) goud. Meest voorkomend zijn natuurlijk de gouden sieraden en juwelen: nieuw, zowel met als zonder edelstenen, maar ook oude of beschadigde sieraden. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Leopolds en Maple Leafs), -staven, horloges en gouden tanden of kronen. Kortom: welk goud u ook heeft, u verkoopt het bij Goudwisselkantoor Roeselare.

U kunt zonder afspraak terecht

Voor een vrijblijvende taxatie en het verkopen van goud hoeft u geen afspraak te maken. U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons binnenstappen. Heeft u liever wel een afspraak? Plan deze dan via de afsprakenplanner.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Roeselare

Goudwisselkantoor Roeselare is gevestigd in het centrum van de stad. Het kantoor is daardoor uitstekend bereikbaar. Zowel voor Roeselarenaars als voor mensen uit de regio West-Vlaanderen. Via de routekaart op deze pagina bekijkt u de beste route naar Goudwisselkantoor. Met de auto is het kantoor vanuit Hooglede, Izegem of Moorslede in minder dan 15 minuten bereikbaar. U kunt de auto (betaald) parkeren in de Wallenparking op twee minuten loopafstand. Reist u met het openbaar vervoer? Met de bus stapt u voor de Sint-Michielskerk uit, op steenworp afstand van het Goudwisselkantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goud verkopen in Roeselare maken we graag voor iedereen mogelijk.

Uw voordelen bij Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Roeselare is een bewuste keuze. We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • Specialist goudaankoop West-Vlaanderen
  • [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen
  • Ruime openingstijden
  • Een afspraak is niet nodig
  • Discrete afhandeling
  • Gratis taxatie
  • Deskundig en vrijblijvend advies
  • Reële prijzen

Meer dan alleen goudaankoop

Bij Goudwisselkantoor Roeselare kunt u naast goud ook andere kostbaarheden verkopen. Dankzij meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten hebben we veel kennis in huis. Dat betekent dat we ook uw (oude) munten, bankbiljetten, diamanten, (merk)horloges en alle soorten zilver aankopen. Neem deze goederen dan ook zeker mee als u ons bezoekt voor het verkopen van uw goud. Ook voor het aankopen van gouden en zilveren staven en – beleggingsmunten bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een enthousiast familiebedrijf, dat al ruim [years_of_experience] jaar actief is in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud in circa [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland.

Wacht niet langer en profiteer van de mogelijkheden. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie of gesprek.