Woluwe

Woluwe

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Avenue Georges Henri 515
1200 Woluwe
Tel. 0032 2 808 97 09
woluwe@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor Woluwe

 • U kunt de hele week terecht.
 • U bent welkom zonder afspraak: stap gewoon binnen.
 • We ontvangen u persoonlijk.
 • Onze taxateur beoordeelt uw goud in uw bijzijn en berekent de waarde.
 • Is alles naar tevredenheid? Dan kopen wij uw goud graag van u in.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs voor taxatie of verkoop van uw goud.

Gratis taxatie van uw goud

Bezit u gouden sieraden uit een erfenis? Of heeft u onlangs de zolder opgeruimd en kwam u oude sieraden tegen? Ontdek gratis wat uw gouden bezittingen waard zijn. Ook als u twijfelt of uw spullen wel echt van goud zijn, is onze gratis taxatie een verstandige zet. De deskundige taxateur beoordeelt uw kostbaarheden in een discrete ruimte. Daar bent u natuurlijk zelf bij.

Vrijblijvend aanbod

Tijdens de taxatie ontvangt u van ons een vrijblijvend aanbod voor uw goud. We bieden een reële prijs voor uw kostbaarheden, gebaseerd op de actuele handelswaarde. Is alles naar tevredenheid? Dan kopen we uw goud graag van u in.

Welke soorten goud kunt u verkopen in Woluwe?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en goudstaven. Bij Goudwisselkantoor kunt u nog veel meer soorten (oud) goud verkopen. Wij kopen:

 • gouden sieraden (heel en defect)
 • gouden horloges
 • antiek goud
 • gouden munten
 • goudstaven
 • gouden tanden (dental goud)
 • industrieel goud
 • goud van stans- en gietresten
 • etc.

Bent u ook in het bezit van andere kostbaarheden zoals oude munten, bankbiljetten, merkhorloges en diamanten? Goudwisselkantoor taxeert en koopt ook deze voorwerpen. Neem ze dus zeker mee bij uw bezoek.

Over Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor is zakendoen met een solide familiebedrijf. We zijn al meer dan [years_of_experience]  aar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. En dat op ruim [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. Dankzij deze jarenlange ervaring is er veel kennis en ervaring opgedaan met alle soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen en verkopen van hun waardevolle voorwerpen.

Aanbevolen door anderen

Dagelijks verkopen honderden mensen hun gouden sieraden en andere kostbaarheden bij Goudwisselkantoor. Lees hun ervaringen.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Sint-Lambrechts-Woluwe

Goudwisselkantoor Sint-Lambrechts-Woluwe ligt centraal in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Grenzend aan het bekende winkelgebied van de Tongerenstraat, met daarachter het Jubelpark. Komt u met de auto, dan parkeert u deze het beste in parkeergarage Tongeren 2 (Stafhouder Braffortstraat) of Tongeren 1 (Menapiërsstraat). In minder dan 3 minuten lopen bereikt u dan het Goudwisselkantoor. Reist u met het openbaar vervoer? Zowel per trein als tram (lijn 81) stapt u uit bij Station Merode, op 5 minuten lopen van ons kantoor.
 
Goud verkopen in Woluwe? U regelt het eenvoudig bij Goudwisselkantoor.
> Plan uw route