Hornu

Hornu

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinakoers. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Rue de Mons 292
7301 Hornu
Tel. 0032 - 65-475387
hornu@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Goud verkopen in Hornu, hoe werkt dat?

Uw (oud) goud verkopen bij Goudwisselkantoor Hornu werkt eenvoudig. U kunt bij ons de gehele week terecht. Een deskundige taxateur zal de waarde van uw kostbaarheden bepalen door middel van een vrijblijvende taxatie. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we graag uit.

Zo verkoopt u uw goud

Op basis van de taxatie stellen we u een correcte prijs voor uw goud voor. Bent u tevreden met het aanbod? Dan kopen wij uw goud graag van u in. Dat is snel verdiend!

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Goud verkopen: een persoonlijke zaak

Uw gouden juwelen verkopen is geen alledaags werk maar wel een zaak van vertrouwen. Bij Goudwisselkantoor zult u onze persoonlijke aanpak waarderen. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte. Daar kunt met eigen ogen de taxatie van uw gouden juwelen en kostbaarheden zien. Heeft u een vraag over bepaalde zaken? Overleg dan gerust met de ervaren taxateur. Dankzij meer dan [years_of_experience] jaar ervaring weten waar het om gaat in de wereld van edelmetalen en verzamelobjecten.

Goud verkopen kan zonder afspraak 

Tijdens onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons kantoor langskomen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Het mág natuurlijk wel. 

bekijk uw route naar kantoor Hornu 

We doen meer dan alleen goud inkoop

Wilt u niet alleen goud verkopen in Hornu, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor Hornu verkopen. Dat geldt ook voor horloges, en diamanten (los of in een juweel). Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Uw goud verkopen in Hornu? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom.