Kapellen

Kapellen

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Antwerpsesteenweg 19
2950 Kapellen
Tel. 0032 38-08 69 54
kapellen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

 

ROUTE NAAR KANTOOR >>
 

Zo werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Uw goud verkopen in Kapellen werkt eenvoudig. Bij uw bezoek aan ons kantoor taxeren wij uw gouden voorwerpen gratis en vrijblijvend. In een discrete ruimte beoordeelt onze taxateur uw gouden voorwerpen en stelt hij de waarde ervan vast. U bent daar zelf bij, zodat u precies kunt volgen wat er gebeurt. Zo ontdekt u eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn.

Na de taxatie ontvangt u meteen een aanbod van ons. Kunt u zich hierin vinden? Dan kopen wij uw goud graag van u.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Alle soorten goud verkopen

Goudwisselkantoor heeft zeer veel ervaring in goud. U verkoopt dan ook alle soorten (oud) goud bij kantoor Kapellen. Ongeacht in welke vorm of uit welk land. Een paar veelvoorkomende voorbeelden:

Wilt u gouden munten verkopen, of goudbaren? Dan is het goed om te weten is dat wij heel veel soorten en merken goudbaren en gouden munten inkopen. Ook de minder bekende vormen van goud zoals antiek goud, stans- en gietresten van edelmetaal of goudrestanten van tandartspraktijken kopen we in. Kom er gerust mee langs.

Meer dan alleen goud

Naast uw gouden voorwerpen kunt u ook met andere edelmetalen of kostbare voorwerpen bij ons terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld uw diamanten en andere edelstenen verkopen bij Goudwisselkantoor Kapellen. Andere voorbeelden zijn:

  • Zilveren sieraden en voorwerpen
  • Muntenverzameling
  • Bankbiljetten
  • Platina en Palladium

Wilt u beleggingsgoud en -zilver aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor het vertrouwde adres.

Ruim [years_of_experience] jaar ervaring

Goudwisselkantoor Kapellen biedt u meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. En dat levert u voordeel op. Doordat we de markt en de vele soorten goud kennen, weten we uw objecten op juiste waarde te taxeren. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten of bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Uw route naar Goudwisselkantoor Kapellen

Goudwisselkantoor Kapellen is uitstekend bereikbaar. Zowel vanuit Putte, Kapellenbos als Brasschat bereikt u ons kantoor in ca. 10 minuten. Het kantoor zit direct tegenover het Dorpsplein aan de Antwerpsesteenweg 19. U kunt uw auto op loopafstand parkeren bij de Parking Promenade.

Reist u met het openbaar vervoer? Recht tegenover ons pand zit bushalte Kapellen Dorp. Hier stoppen veel buslijnen, zoals 650, 780 en 781.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goud verkopen in Kapellen maken we graag voor iedereen mogelijk.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf en al meer dan [years_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en kostbaarheden in ruim [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. Woont u in Kapellen of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Kapellen.

Uw goud verkopen in Kapellen? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs. U bent van harte welkom.