Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van platina. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele platinaprijs. Een taxatie van uw platina is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Plezantstraat 155
9100 Sint-Niklaas
Tel. 0032 3 808 34 70
sint-niklaas@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 15:00 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud verkopen in Sint-Niklaas

Goud verkopen in Sint-Niklaas is voor u heel eenvoudig. U bezoekt ons kantoor aan de Plezantstraat op een moment dat u het beste uitkomt. De vaste taxateur ontvangt u daar persoonlijk. In een discrete taxatieruimte kunt u onder genot van een tas koffie zien hoe hij uw kostbaarheden test en de waarde bepaalt. U ontvangt daarbij ook direct een ernstig aanbod van ons om uw goud over te nemen. Bij tevredenheid verkoopt u uw goud.

U ziet: goud verkopen bij Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is zeer eenvoudig!  

Zonder afspraak uw goud verkopen of taxeren

Om uw goud te verkopen of te laten taxeren bij Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is een afspraak niet verplicht. Dankzij de ruime openingstijden van het kantoor heeft u de gehele week de gelegenheid om met uw goud langs te komen. Heeft u toch liever een afspraak? Dat kan. Neem dan contact op door te bellen naar tel. 038 08 34 70. Of plan uw afspraak via de afsprakenplanner op deze pagina.

Voor het verkopen van uw goud is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Neem deze meteen mee als u ons kantoor Sint-Niklaas bezoekt.

Goudwisselkantoor Sint-Niklaas uitstekend bereikbaar

Goudwisselkantoor Sint-Niklaas is zeer goed bereikbaar. Dat maakt het taxeren of verkopen van uw goud extra plezierig. Komt u per auto, dan vindt u aan weerszijden van de Plezantstraat parkeerruimte. Ook zijn de parkings Kroonmolenplein en Grote Markt op loopafstand. Met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor eveneens gemakkelijk te bereiken. Reist u met de bus, neem dan lijn 2 of 27 en u stapt bijna voor de deur uit. Tenslotte is het treinstation NMBS Sint-Niklaas op circa 10 minuten loopafstand.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen het verkopen van uw goud in Sint-Niklaas graag binnen handbereik!

Goudwisselkantoor ervaren in edelmetalen

Uw goud verkopen in Sint-Niklaas doet u niet lichtvaardig. U zoekt een vertrouwd adres waar men kennis van zaken heeft. Bij Goudwisselkantoor Sint-Niklaas vindt u dat.
Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met ruim [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland. We zijn al meer dan [years_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben we kennis in huis van alle mogelijke soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we door heel België vele klanten met het kopen, verkopen, veilen en terugkopen van hun waardevolle voorwerpen.

Heeft u naast uw gouden juwelen ook nog horloges, edelstenen of verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten in uw bezit? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor laten taxeren en verkopen. U kunt dus met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Goud verkopen in Sint-Niklaas: dit zijn uw voordelen

Voor het verkopen van uw goud nodigen we u graag uit voor een bezoek aan Goudwisselkantoor Sint-Niklaas. We zetten graag uw voordelen nog eens op een rij:

  • Gratis taxatie en vrijblijvend advies
  • Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
  • Een afspraak maken is niet nodig
  • Discrete afhandeling voor uw privacy
  • Uitbetaling per bankoverschrijving
  • Kantoor Sint-Niklaas uitstekend bereikbaar
  • Ruim [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen
  • U kunt ook terecht met uw verzamelobjecten

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!